top of page

RADNO VREME

Radno vreme pansiona je svakog radnog dana od 00:00 do 24:00, dok se prijem i odjava pasa obavlja u periodu od 08:00 do 18:00 časova, uz prethodni dogovor i najavu.

BRIGA O VAŠEM LJUBIMCU

Pansion je smešten u predivnom zelenilu Stare Lipovice, nadomak Beograda (samo 12 km od Vidikovca), a opet dovoljno daleko od gradske vreve i buke. Zahvaljujući takvom položaju našeg pansiona, u mogućnosti smo da Vašem psu, pored redovnog hranjenja i održavanja neophodne higijene, obezbedimo svakodnevne šetnje po prelepoj prirodi Lipovačkih šuma (naravno, u skladu s navikama Vašeg psa i vremenskim prilikama).

 

Vanjski boksovi (svaki 4m2) predviđeni su za smeštaj pasa srednje i male veličine, a za smeštaj pasa u kućnim uslovima obezbeđen je prostor u okviru naše porodične kuće (50 m2). Da bi im boravak u pansionu bio što prijatniji, za smeštaj pasa u unutrašnjim boksovima na raspolaganju su svi sadržaji koji svaki dom čine ugodnim i omiljenim mestom za život: puno prirodne svetlosti, grejanje, čiste i uredne ležaljke, gumene igračke, izležavanje na sofi uz TV i muziku...Za igru i razonodu na raspolaganju im je ograđena zelena površina 3.5 ari (40 m x 9m) koja se redovno kosi i održava. U vanjskim boksovima nalaze se inoks posude za vodu i hranu, a kućice su postavljene iza boksa što značajno pojednostavljuje održavanje higijene prostora u kojem boravi Vaš pas.

 

Obzirom da je naš pansion malog kapaciteta i da je sastavni deo našeg malog domaćinstva, Vaš pas se sigurno neće osećati izolovano i usamljeno. Domaćin Nora (naš mešanac) je uvek raspoložena za igru, a ljubav prema životinjama usađena je kod svih članova naše četveročlane porodice.  

 

Nora pansion je otvoren za sva pitanja u vezi s boravkom Vašeg psa.

20190805_135037_01.jpg
OBEZBEĐEN REDOVAN VETERINARSKI NADZOR
20190720_183055.jpg

PRIJEM

Naša preporuka je da prethodno posetite naš pansion ili, ukoliko ste u mogućnosti, da sami dovedete svog psa kako bi se na licu mesta uverili u uslove smeštaja Vašeg ljubimca.  Takođe, u cilju što boljeg upoznavanja s navikama Vašeg psa, planirajte da prilikom prijema psa odvojite malo vremena za popunjavanje upitnika s osnovnim podacima o vlasniku i psu (instrukcije za hranjenje, zdravstveno stanje psa i ostale navike).

​           

Osim toga, molimo Vas da za planirani period boravka psa u našem pansionu obezbedite:

Hranu

Terapiju (ukoliko koristi neke lekove)

Dokaz o redovnoj vakcinaciji

Zaštitu od buva i krpelja (ukoliko to već niste uradili, tretman ćemo obaviti u Pansionu o Vašem trošku).

Nora pansion nece primiti na čuvanje psa koji nije socijalizovan ili je agresivan prema ljudima i ostalim psima.

Pri prijemu psa potrebno je uplatiti 50% cene, a preostalih 50% plaćate pri preuzimanju psa​.

Međutim, zbog ograničenog kapaciteta našeg pansiona, preporučujemo rezervaciju (uplata 50% cene), a što je naročito bitno u sezoni godišnjih odmora ili tokom praznika (npr. Nova godina, Vaskrs ili Prvi maj) pa Vas molimo da ​nas kontaktirate na vreme                (telefon: 064 938 89 24 ili E-mail: norapansion@gmail.com).

cena 1
CENA

Cena pansiona je 1500 dinara po danu.

Hrana nije uračunata u cenu.

 

Za velike pse u kućnim uslovima (20 kg i više) cena je 2000 dinara.

Za boravak duži od 15 dana dajemo popust pa se svaki sledeći dan naplaćuje 1000 dinara.

 

Popust od 50% dajemo za drugog psa, ako Vaša dva psa  borave u istom boksu.

 

Prvi dan boravka se računa po punoj ceni, bez obzira kada dovedete psa. Zadnji dan boravka, ako preuzmete psa do 15:00, se ne naplaćuje. Posle 15:00 se računa po ceni dnevnog boravka (750 dinara). Naša preporuka je da psa dovedete po danu kako bismo imali dovoljno vremena za upoznavanje i kako bi Vaš ljubimac lakše podneo boravak u novoj sredini.

Pri prijemu psa potrebno je uplatiti 50% cene, a preostalih 50% plaćate pri preuzimanju psa​.

Međutim, zbog ograničenog kapaciteta našeg pansiona, preporučujemo rezervaciju (uplata 50% cene), a što je naročito bitno u sezoni godišnjih odmora ili tokom praznika (npr. Nova godina, Vaskrs ili Prvi maj) pa Vas molimo da ​nas kontaktirate na vreme (telefon: 064 938 89 24 ili E-mail: norapansion@gmail.com).

20190921_180441.jpg
bottom of page