top of page

O NAMA

Još od vremena kada smo imali svog prvog psa, uvek smo razmišljali o tome gde i kome da ostavimo svog kućnog ljubimca kada idemo na godišnji odmor ili čak na kraće poslovno putovanje. Jedna od mogućnosti uvek je bila da ga ostavimo komšiji ili nekome ko se bavi šetanjem pasa u našoj okolini, ali opet, s druge strane, stalno smo se pitali da li ga ti ljudi redovno hrane, šetaju, igraju li se s njim ili ga samo ostave u svom stanu i ignorišu kao da nije živo biće. Zbog toga se nikada nismo osećali sigurno i opušteno.

Motivisani takvim iskustvom, sada smo otvorili naš lični pansion za pse u kojem ćemo se brinuti o svakom psu kao da je naš. Kućice u našim vanjskim boksovima su izgrađene od izolacionih panela na kojima se štetne bakterije ne mogu zadržavati (kao što je to slučaj u drvenim kućicama) pa su jednostavne za dezinfekciju.

Međutim, u nameri da boravak pasa bude što prijatniji i sličniji uslovima boravka kao kod kuće, u okviru našeg doma jednu smo prostoriju prilagodili za boravak pasa i u kućnim uslovima, a prednost ovih unutrašnjih boksova je naročito izražena u zimskim mesecima.

Takođe, na dohvat ruke imamo i veterinara koji može pružiti pomoć vašem psu u bilo koje doba dana. Svakodnevne šetnje po čistoj prirodi Lipovačkih šuma i igranje u našem dvorištu učiniće vašeg psa srećnim i kada niste u prilici da budete pored njega.

To je bila kratka priča o stvaranju našeg pansiona.

IMG_0937.jpg
bottom of page